Ultherapy ile ameliyatsız güzelleşin


Son günlerin en bayanlar arasında tercih edilen cilt gençleştirme uygulamalarından biri olan Ultherapy ile esnekliğini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşların ameliyata gerek kalmadan düzeltilebiliyor.

Ultherapy, lazer teknolojilerinin çözemediği, sadece cerrahi işlemlerle başarılabilen yüz germe işlemini enjeksiyonsuz, işlem sonrası iyileşme süreci olmadan ve hiçbir risk taşımadan çözebilen yepyeni bir teknoloji.

Uygulanan bölgede herhangi yara, yanık, leke gibi yan etkiler görülmesi beklenmiyor. Ultherapy yönteminin bu kadar tercih edilmesinin en önemli sebebi cilde dışarıdan bir madde verilmemesi ve tamamen cildin kendini onarma yeteneğinin harekete geçirilerek iyileştirme sağlıyor.

Ultherapy çabuk sonuç veriyor

Özellikle yanak ve boyun bölgesindeki sarkmalarda, göz kapağı düşüklüklerinde ve alın germe amaçlı kullanılan ve çabuk sonuç veren bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Uygulamanın ardından gözle görülür bir toparlanma gerçekleşiyor. Cilt gün geçtikçe daha iyi görünmeye başladığı gibi 3 ay sonunda istenen ideal görünümüne kavuşuyor. Üstelik sadece tek bir uygulama sonrasında bile en az bir yıl süreyle korunan olumlu sonuçlar elde ediliyor. Ancak ileri ulthera tercihleri ile bu süre 3-4 yıla kadar uzayabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar