Kariyer için güzel bacaklar etkili

Kendini beğenen kadın ve erkek, iş yaşamında da kendine güvendiği için kariyer basamaklarını hızlı tırmanırken bölgesel fazlalığı bulunan kalın bacaklı kadın ya da göbekli erkekler geri planda kalmayı tercih ediyor. Bacakların memnun olmayan bayanlar bu durumun yeni tekniklerle kolay ve kesin bir şekilde aşabilir.

Güzelliğin her ortamda işe yaradığı biliniyor. Özellikle iş yaşamında güzel ya da bakımlı kadın ve de erkek her zaman bir adım önde oluyor. Uzmanlar bunun sebebini “kendine güven”e bağlıyor. Çünkü kendine güvenen kadın ve erkek insanlarla konuşurken daha emin ve daha etkileyici konuşabiliyor. Erkekler nasıl karakteristik bir burunla iş yaşamında etkileyici olmaya çalışıyorsa kadınlar da özellikle güzel bakışlar, alımlı bir vücutla etkileyici olmak istiyor.

Fakat herkes bu kadar şanslı olmuyor. Özellikle çalışan fakat bacak bölgesinde fazlalık olan kadınlar etek giyinmek yerine pantolon giyinmeyi tercih ederken mini etekten de olabildiğince uzak duruyor. Daha düzgün bacaklara sahip olan kadınlara imrenilerek bakılırken işyerinde erkeklerden ayırıcı özelliği olan etekler gardırobunda yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. Oysa estetik dünyasındaki son gelişmeler bu durumun aslında düşünüldüğü kadar vahim olmadığını gösteriyor.

Son yıllarda estetik operasyon yaptıran bayanların birçoğu fazla yağlardan kurtulma, incelme isteği ile estetik merkezlerine geliyorlar. 30-35’li yaşlardan itibaren kilo vermenin zor olması, göbek-bel-sırta uzanan simit bölgesi, bacak içleri, gıdı, diz kapağı iç alanı ve üstü, kollar gibi alanlardaki fazlalıklar bayanların canını sıkıyor.

Erkeklerde meme büyümesi ve göbek ve simit bölgesi problem yaratıyor. Bu bölgelerdeki yağlardan kurtulmada eskiden beri tercih edilen yöntem liposuction kullanılıyor. Ama liposuctionla boşaltılan bölgede cilt, içi boşalan pantolon gibi sarkabiliyor. Fakat istenen hem incelme hem de sıkılaşmadır. Bu sıkılaşmayı sağlamak amaçlı olarak vaser, lazer lipoliz ve Bodytite Radyofrekanslı Liposuction gibi cihazlar ile uygulamalar yapılıyor.

Bodytite Radyofrekanslı Liposuction nasıl uygulanıyor?

Bu yöntemle ciltte açılan küçük bir delikten girilerek hem içerdeki yağ eritilip emiliyor, hem de içerdeki küçük kanamalar durduruluyor böylece kanama ve morarma azalıyor.  Aynı zamanda yöntem uygulanırken kullanılan aletin dışarıda kalan parçasından cilde radyofrekans dalgaları veriliyor. Böylece cilt sıkılaşıyor. Ciltte ütülenmiş gibi düz ve sıkı bir yüzey elde ediliyor. Daha işlem anında sıkılaşmanın fark edilebileceği söyleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar