Fokuslu ultrason ile daha genç bir cilt mümkün

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme teknolojisi, cildin alt katmanlarındaki taşıyıcı dokularda odaklanmış ses dalgaları kullanılarak kollajen üretiminin harekete geçirilmesi ile ciltte sıkılaşma ve toparlanma sağlayan bir tıbbi uygulama olarak biliniyor.

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirmenin avantajları neler?



• Artan kollajen üretimi

• Sağlıklı bağ dokusu

• Kırışıklarda azalma

• Elastikiyeti artmış cilt yapısı

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme ses dalgaları kullanılarak cildin alt katmanlarındaki kollajen üretiminin tetiklenmesi ile ciltte sıkılaşma ve lifting etkisi sağlayan bir tedavi yöntemidir.

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme ile cilt elastikiyetinin kaybına bağlı olarak oluşan sarkma ve kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz konturu, çene hattı ve gıdı bölgesi ile göz çevresinde kırışıklıklarında cerrahi bir işlem olmadan düzelme ve gençleşme sağlanıyor.

Ultraskin cihazı ile yapılan tedavide, ısı enerjisi oluşturan ses dalgaları istenen doku derinliğine odaklanmakta ve cildin üst tabakasına zarar vermeden deri altındaki bağ dokusunda kollajen üretimini artıran küçük ısı hasarları oluşturuluyor.

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme nasıl uygulanıyor?


Fokuslu ultrasonik yüz ve boyun gençleştirme sırasında cildin 4,5 mm ve 3 mm altına odaklanmış fokuslu ultrason dalgaları hedeflenen uygulama bölgelerinde, kollajen üretimini uyaran ısı hasarları oluşturuyor.

Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmiyor. Cilt altında taşıyıcı bağ dokusunun bulunduğu derinliğe ulaşan enerji sayesinde dokuda yeni kollajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelir ve zaman içinde ameliyatsız yüz germe etkisi elde ediliyor.

Fokuslu ultrason ile cilt gençleştirme hangi bölgelere uygulanıyor?


Fokuslu ultrason ile yüz gençleştirme, yüz cildi ve yüz ovalitesinde kaybı olan çene çizgisinde sarkmaları olan hastalarda yanaklara, gıdı bölgesindeki sarkmayı düzeltmek amacıyla boyuna, kaş kaldırmak amacıyla kaş-alın bölgesine, göz dış ve alt kısmındaki kırışıklıkları azaltmak amacı ile göz çevresine, dekolte bölgesindeki kırışıklıkları düzeltmek amacıyla dekolteye uygulanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar