Bayanların kol estetiğine ilgisi artıyor

Kollarında, giydiği kıyafetlerde fark edilen sarkmalar, gevşemeler ve yağ fazlalıklarından şikayetçi olan bayanların sayısı artmaya başladı.

Burun ve göğüs estetiğinin ardından kol estetiği de son yıllarda moda oldu. Son 10 yılda 40 kat artan kol estetiği ameliyatları, zarif ve güzel kollara kavuşmak isteyen kadınların en önemli kurtarıcısı oldu.

Kol germe operasyonları nasıl yapılıyor?

Kol Germe Ameliyatı ve Kollara Lazer Liposuction yöntemi olmak üzere iki metod kullanılıyor.

Kolda yağlanma fazla olup, gevşemeler olmayabiliyor. Kol bölgesini yağlardan kurtarmak, kola estetik görünüm kazandırmak için, sadece yağ aldırma yöntemi lazer liposakşın uygulanıyor.

Uygulama sırasında yağlar alınır. Yağların alınması, kolun estetik görünümü için yeterli olabilmektedir. Deneyimli ve yağ alımı konusunda başarılı bir plastik cerrah tarafından gerçekleştirilen kişilerde kollarda yağ alımı sonrasında çukurluklar ve çökmeler oluşmuyor.

Kol Bölgesinde, hem yağ fazlalığı hem de gevşemeler varsa, kol germe yapılır. Kol Germe'de dışarıdan görünmeyecek, sizin yerini bildiğiniz bir ameliyat izi oluşur. Dışarıdan dikkat çekmeyecek bir bölgededir. İşlem sonunda, hem yağ alınmış hem de deride sarkma görüntüsüne sebep olan deri fazlalığı alınmış olur.

Lazer Liposuction ile kol estetiği nasıl yapılıyor?


Lokal anestezi ile, plastik cerrahlar tarafından, ameliyathane koşullarında gerçekleştiriliyor. Son yıllarda lazer cihazlarının yardımı ile smart lipo ve slim lipo cihazlarının yardımı ile kol estetiğinde çok başarılı yağ alımları gerçekleştiriliyor.

Ortalama 1 saat kadar sürüyor.
  
Ertesi gün normal hayatınıza dönebiliyorsunuz.
  
Belli bir süre, doktorunuzun uygun gördüğü süre kadar bandaj kullanmanız gerekiyor.
  
Kol hareketlerinde rahat olmayabilirsiniz. Nelere dikkat etmeniz gerektiğini, ameliyat öncesi ve sonrasında doktorlar size belirtecek.
  
Doktorların belirttiği süre kadar ağırlık kaldırmamanız gerekiyor.
  
Uygulamanın iyileşme süreci sonrasında askılı kıyafetler giyebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar